fbpx

Meest gestelde vragen

 

Spellocaties

Zijn alleen de zichtbare locaties en spellen mogelijk?

Ja, dit klopt. Walky Games werkt continu aan nieuwe spellen en locaties. Dit vergt tijd en geduld. Heb je een suggestie voor een bepaald spel of een locatie. Laat ons dit dan zeker weten via info@walkygames.nl

 

 

Ik zie dezelfde spellen op andere locaties. Zit hier een verschil in de spellen?

In de basis zijn de spellen gelijk. We bieden de spellen aan op meerdere locaties, zodat je de keus hebt in welk gebied je dit spel graag speelt. Uiteraard is een ander gebied een andere beleving. We zien dan ook geregeld dat mensen hetzelfde spel nog eens in een ander gebied spelen met bijvoorbeeld andere mensen.

Kan ik ter plaatsen boeken of moet dit voorafgaand?

Beiden is in dit geval mogelijk. Het systeem is volledig automatisch en reageert sneller dan dat jij Walky Games kunt uitspreken. Wanneer je een boeking plaatst krijg je direct alle informatie via de mail binnen. Wanneer je de tocht of het spel gaat lopen is verder aan jullie!

 

 

Ik heb geboekt maar ik heb géén mail ontvangen, wat nu?

Dit is super vervelend maar de eerste check die je kunt doen is je SPAM-box bekijken. Grootte kans dat hij hier in geplaatst is. Wanneer dit niet het geval is heb je wellicht een typefoutje gemaakt in je mailadres of er gaat simpelweg iets mis. Mail ons even op info@walkygames.nl en dan kijken we samen naar een gepaste oplossing.

 

Wat moet ik doen als mijn telefoon tijdens het spelen van een spel uitvalt?

Allereerst geen paniek, maar wel vervelend! Je kunt de app downloaden op een andere telefoon en jouw unieke gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw in de app invullen. Het spel gaat dan verder op het punt waar je bent gebleven. Wanneer een spel op tijd gaat loopt deze wel door. We houden hier rekening mee bij het ontwikkelen van de spellen maar dit is wel handig om te weten. Wanneer het spel volledig gespeeld is of de tijd bijbehorend bij het spel verlopen is kun je niet meer inloggen. Natuurlijk is het slim om gewoon met een (nagenoeg) volle telefoon te starten.

Ik heb één spel afgenomen, kan ik dan met meerdere telefoons inloggen?

Nee, dit kan niet. Je kunt met één telefoon tegelijk inloggen per afgenomen spel.

Ik wil gebruik maken van een spel voor een kinderfeestje, hoe regel ik dit?

Ons advies is om per afgenomen spel met maximaal 5 kinderen te spelen. Dit is puur voor de beleving van het spel. Wanneer je meer kinderen hebt neem je vaker hetzelfde spel af en log je gelijktijdig in met extra telefoons. Je kiest er vervolgens zelf voor om samen te spelen of om juist gescheiden op pad te gaan. Besluit je zelf om met meer kinderen te spelen op één telefoon dan is dit mogelijk. Wij controleren dit niet en wensen je dan alsnog heel veel plezier toe!

De app vraagt toegang tot diverse functies van mijn telefoon, moet ik dit accepteren?

Niets moet natuurlijk maar de totale beleving kunnen wij dan niet garanderen. Zorg er ten alle tijden voor dat je locatie aanstaat en de app hier toegang tot heeft. Zonder deze functie valt er niet te spelen. Verder vraagt hij nog andere functies zoals het gebruik van je camera en fotoalbum. Dit kan nodig zijn bij een vraag/opdracht waar je een foto kunt maken. De foto’s slaat hij automatisch op in je fotoalbum als leuke herinnering.

Maatwerk

Wat verstaan jullie onder maatwerk?

Wij zijn verzot op het maken van spelletjes en passen dit maar wat graag aan naar jouw wensen. We kunnen (bijna) alles naar wens inrichten voor je. Mail ons je wensen naar info@walkygames.nl en we reageren snel om jouw wens in vervulling te laten gaan.

 

 

 

We hebben een spel/speurtocht op papier en willen dit graag digitaliseren, kan dit?

Ja, dit kan en hoeft zelfs niet duur te zijn. We komen graag met je in contact om je wensen te bespreken en voor je het weet is jouw spel gedigitaliseerd.

 

 

 

Maatwerk is toch altijd heel duur?

Nee, dit hoeft niet. Al kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Ons assortiment is continu groeiende en soms is iets wat lijkt op een grote klus zo gepiept. Al huren we ook graag grafische designers en videograven in… dit wordt dan uiteraard na overleg en in goedkeuring van jou als opdrachtgever pas opgezet.

 

 

 

We hebben een idee, dit staat niet op de website maar kan dit dan wel?

Bijna alles is mogelijk en we helpen je graag verder. We zijn trouwens ook altijd blij met nieuwe ideeën. Er bestaat immers geen beter idee dan een idee voortkomend uit de wens van onze gasten!

Is iedere locatie geschikt voor een spel op maat?

Laten we beginnen dat we waar ook ter wereld spellen kunnen plaatsen. Dit maakt overigens niet iedere locatie geschikt. Wij weten uit ervaring wat wel en niet werkt. Maar als je ons de vraag stelt of jouw locatie geschikt is, dan zal 95% van alle vragen zeker met “Ja” beantwoordt worden.

Kunnen de spellen en tochten alleen te voet gespeeld/gelopen worden?

Nee, dit hoeft zeker niet. Te voet is alleen het meest voorkomende middel. Dit gezien de veiligheid maar zeker ook het sociale aspect. Je praat en doet immers alles gemakkelijker te voet dan via welk vervoersmiddel dan ook. Maar alles wat jouw verplaatst is zeker mogelijk!

Walky's Partners

Wat is een Walky's Partner?

Dit zijn andere organisaties waarmee wij graag samen werken. Veelal zijn dit horecagelegenheden, recreatieve bedrijven of organisaties gespecialiseerd in groepsuitjes. Wij bieden via hen onze spellen aan.

 

 

 

Waarom zou mijn organisatie een Walky's Partner moeten worden?

Waarom niet? Nee, gekheid. Wij geloven sterk in samenwerkingen en verstevigen graag bij andere organisaties de corebusiness. Uit ervaring blijkt dat de meeste bijproducten ondergewaardeerd zijn en niet goed onderhouden worden. Maar nog vaker gewoon niet aangeboden worden. Doodzonde in onze beleving.

Voeg meerdere goede producten samen en het wordt alleen maar beter, toch? Wanneer je een Walky’s Partner wil worden is er voor ons maar 1 regel belangrijk, samen sterker worden als ooit daarvoor. Mail ons op info@walkygames.nl en we zitten snel aan tafel om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

Hoe wordt ik een Walky's Partner?

Vul het contactformulier in of mail ons op info@walkygames.nl. Dan komen wij snel een bakje koffie bij je doen, of jij bij ons, en dan is jouw organisatie binnen no-time een échte Walky’s Partner!

 

 

 

Algemeen

Werkt het op alle smartphones?

In principe wel, mits deze toegang heeft tot internet. Al blijkt wel dat de kleinere en/of oudere merken soms wat haperingen geven. Maar een doorsnee smartphone voldoet dus prima!

 

 

Kosten de spellen veel data van mijn internetbundel?

Het kost zeker iets maar we maken het zo klein mogelijk. Tot op heden hebben wij nog géén enkele klacht hierover ontvangen. Overigens überhaupt geen klachten!

Ik heb het idee dat mijn/onze privacy wordt geschonden. Hoe gaat Walky Games hiermee om?

Simpel, jouw én of jullie privacy staat ten alle tijden voorop. Wij en de systemen waarop wij draaien verkopen en vergeven bij voorbaat niets door aan derde. Het kan voorkomen dat we een foto/video plaatsen en je hier niet van gediend bent. Laat ons dit even weten per mail, info@walkygames.nl, en we reageren gepast door hetgeen netjes te verwijderen. Je geeft hier overigens bij het boeken automatisch een akkoord op, maar dat is voor ons geen reden om hier niet netjes naar te handelen. Wij vinden het wel zo leuk dat je gewoon een lief en normaal mailtje stuurt! Lees ook zeker de privacyverklaring. Deze vind je onderaan op onze website, tijdens het maken van een boeking en ook in je mail wanneer je een boeking gemaakt hebt.

 

 

We hebben een klacht over het gespeelde spel of het spel werkte niet?

Allereerst erg vervelend en niet iets wat we wensen. De spellen en systemen worden goed gecontroleerd op bruikbaarheid en fun. Wanneer je iets niet leuk vindt dan horen we dit graag en passen we dit indien nodig aan. Mocht het spel niet werken dan horen we dit ook graag en vinden we altijd een gepaste oplossing hiervoor. We kunnen overigens wel inzien of het spel wel of niet heeft gewerkt of gespeeld is.

 

 

Mijn vraag staat er niet bij?

We passen deze pagina non-stop aan naar de meest gestelde vragen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat jouw specifieke vraag er niet bij staat. Vul dan het contactformulier in of mail ons naar info@walkygames.nl, wij komen dan spoedig met een reactie en bij herhaaldelijk dezelfde vraag komt hij vanzelf ook op deze pagina!

Wij vonden het écht heel erg leuk en willen jullie graag een complimentje geven?

Nou… dan springen wij meerdere gaten in de lucht en raken wij nog gemotiveerder om alles te perfectioneren. Een leuke review op de sociale media en/of Google mag zeer zeker ook. Heb je een leuk idee? Stuur ons dit dan zeker toe. We werken continu aan verbeteringen en nieuwe spellen. Wanneer jouw idee toegepast wordt vinden we het leuk om je gratis mee te nemen in de testfase.

CONTACT

Naar boven