fbpx

WALKY’S PARTNERS

 

 

Waarom jouw organisatie partner wilt worden?

Waarom jouw organisatie partner wilt worden?

 • 1
  Je gratis aan kunt sluiten en vervolgens van onze spellen gebruik kunt maken
 • 2
  Nu aanmelden is volgende week spelen
 • 3
  We werken samen en worden samen sterker dan ooit
 • 4
  Gamification hét middel van nu is voor een tal van (groeps)activiteiten
 • 5
  We jaarlijks met updates in onze interactieve spellen en tochten komen
 • 6
  We spellen bieden die je zowel outdoor als indoor kunt spelen
 • 7
  Het geheel zeer efficiënt werkt en gebruiksvriendelijk is
 • 8
  Jouw huisstijl volledig doorgevoerd kan worden in de spellen en tochten

Visit Halderbergen

Samen met Walky games hebben we een toffe interactieve game ontwikkeld om ons nieuwe toeristische concept ‘de 9 wonderen en parels van Oudenbosch’ op de kaart te zetten. Dat is gelukt, en hoe?!

Met deze interactieve game weten we in Halderberge een nieuwe doelgroep te bereiken. De spelers worden meegenomen op een virtuele ontdekkingsreis langs de 9 wonderen en parels van Oudenbosch. Elk wonder en parel heeft zijn eigen unieke verhaal met een bijpassende opdracht. Met deze interactieve game weten we in Halderberge een nieuwe doelgroep te bereiken. Een mooie combinatie tussen educatie en entertainment. De samenwerking met Walky Games was aangenaam. Als bij ons de inspiratie even op was, kwamen jullie weer met verrassende nieuwe opdrachten voor de game.

Dagje uit Breda

Wij hebben samen met Walky Games al meerdere city-games ontwikkeld voor Dagje uit Breda. We zijn uitermate tevreden over de werkzaamheden die afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. De communicatie, vakkundigheid en flexibiliteit maakt het heel prettig werken met deze partij. We hadden al meerdere city-games ontwikkeld welke allemaal offline gespeeld werden. Door het digitale sausje van Walky Games kunnen we nu meer gasten een activiteit laten spelen, meer toffe tools toevoegen en de activiteiten nog gebruiksvriendelijker maken. Absoluut een aanrader!

Baarle Outdoor

Wat een tof een toegankelijk concept is Walky Games! Wij hebben verschillende spellen op maat laten maken voor op ons eigen terrein. Makkelijk in te stellen en voor onze gasten een groot succes. Van jong tot oud, met je vrienden/collega’s of met het gezin.. écht leuk!

Wapen van Roosendaal

We hadden een idee voor een leuke paastocht voor gezinnen. Iets wat echt bij deze tijd past. Al snel werd het contact met Walky Games gelegd en de afspraak tot vergaderen werd snel gepland. Dit keer niet aan tafel maar al wandelend. Na het velen lachen en toch wel een fikse wandeling was het spel gecreëerd in onze hoofden. Al onze wensen konden we erin kwijt en Walky Games vulde ons goed aan waar onze ervaring en creativiteit stopte.

Cultuur Compaan

Het was een hele prettige en voorspoedige samenwerking met Walky Games. Samen met hen hebben we twee mooie herdenkingsroutes (voor de Nationale Jongerenherdenking Roosendaal 2021) vormgegeven aan de hand van een app. Het is fijn dat Walky Games veel meedenkt en tips en suggesties geeft. Ze zijn flexibel, reageren snel en we zijn heel blij met het eindresultaat. De app zelf werkte goed en gaf géén (technische) problemen. We hebben veel mooie reacties ontvangen van deelnemers aan de herdenkingsroutes. Kortom; meer dan tevreden!

Stichting Carnaval Roosendaal

Het afgelopen jaar hebben we voor het eerst kennis gemaakt met Walky Games. In tijden waar niets mogelijk leek te zijn i.v.m. het COVID-19 virus wisten zij een product op de markt te zetten waardoor een hoop mensen toch even het carnavalsgevoel konden beleven. Een leuk spel door het centrum voor Roosendaal om je kennis over het Tullepetaonse carnaval te testen met onderweg een lekker hapje en een drankje! Wat ons betreft een goede formule voor nu maar zeker ook voor in de toekomst!

Limburgs Uitje

De samenwerking met Walky Games was heel prettig, waarbij voorop staat dat we er beiden iets aan hebben. Walky Games heeft een paar leuke spellen ontwikkeld voor onze locatie!

Wij werken graag samen, jij ook?

Met Walky Games voorzien wij in speltochten die gespeeld of gevolgd kunnen worden via een smartphone waar ook ter wereld. Het ideale groepsuitje voor iedere doelgroep!

We hebben diverse spellen klaarliggen die we graag op of in de buurt van jouw locatie inrichten. Je ontvangt een leuke provisie over de verkoop en samen worden we sterker dan ooit daarvoor. Laten we snel eens afspreken, een bakje koffie drinken en alle mogelijkheden doorlopen.

Interesse? Ja, natuurlijk!

Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in en wie weet is jouw organisatie binnenkort ook een échte Walky partner!

Toch liever een spel op maat?

Met een maatwerk spel bij Walky Games kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Heb je een gaaf thema in gedachten voor jouw eigen spel? Niets is te gek! Wat je wensen ook zijn, groot of klein, wij denken graag met je mee. Zo wordt jouw eigen spelidee werkelijkheid!

CONTACT

Naar boven