fbpx

WALKY’S PARTNERS

 

 

Wij werken graag samen, jij ook?

Met Walky Games voorzien wij in spellen en tochten die gespeeld of gevolgd worden via een eigen smartphone van de gast waar ook ter wereld. Het ideale groepsuitje voor iedere doelgroep!

We hebben diverse spellen klaarliggen die we graag op of in de buurt van jouw locatie plaatsen. Je ontvangt een leuke provisie over de verkoop en samen worden we sterker dan ooit daarvoor. Laten we snel eens afspreken, een bakje koffie drinken en alle mogelijkheden doorlopen.

Interesse? Ja, natuurlijk!

Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in en wie weet is jouw organisatie binnenkort ook een échte Walky partner!

 

Gastel Sfeer | Flame Events

Welkom bij Gastel Sfeer & Flame Events.

Gastel Sfeer is een gezellig bruin café, in het buitengebied van Oud Gastel, waar je tijdens het fietsen of wandelen kunt aanwaaien voor een kop koffie of een borrel. Ook voorzien we graag in een heerlijke lunch en/of diner.

Sinds 2022 hebben wij een zusterorganisatie, Flame Events. Vanuit deze organisatie organiseren wij de leukste groepsuitjes en teambuildingsactiviteiten voor jong en oud.

Baarle Outdoor

Ben je op zoek naar leuke groepsactiviteiten voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, teamuitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje in een mooie, bosrijke omgeving in het gezellige Brabant?

Bij ons ben je van harte welkom!

We hebben meer dan 25 activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk kun je voor een hapje en een drankje terecht in onze Saloon en op ons heerlijke bosterras.

See you soon at The Saloon!

Paviljoen Het Houtse Meer

Deel je momenten bij Het Houtse Meer. Kom lunchen, borrelen of dineren en ontdek de suggestie van de smaakmakers.

Trouwen op het strand? Een écht bijzonder feest of evenement? Vergaderen op een inspirerende plek? Het kan allemaal bij dit moderne paviljoen met uitzicht op het water.

Het Houtse Meer ligt aan de bosrand tussen Oosterhout en Breda.

Het Wapen van Roosendaal

In de binnenstad van Roosendaal,  op de ‘ouwe’ Markt 9 biedt het Wapen een ideale gelegenheid om te genieten van jouw biertje in een huiselijke omgeving.

Wij beschikken over 24 tapkranen en hebben tevens een assortiment van ruim 100 soorten bier op fles. Het café, is sfeervol en warm ingericht, beschikt over een verwarmd terras en diverse ruimtes waar we voor groepen van maximaal 30 personen een borrel, feestje, vergadering of high organiseren.

 

Steketee Outdoor Centrum

Bij Steketee Outdoor Centrum kun je een outdoor activiteit boeken van 2, 3, 4 of 6 uur.

Op die manier kunnen we zoveel mogelijk groepen op een goede en betrokken manier begeleiden, zonder dat de verschillende programma’s door elkaar lopen.

Groepsactiviteiten kunnen op iedere dag van de week plaatsvinden, zolang er voldoende plaats is.

 

CONTACT

Naar boven