fbpx

Maatwerk

Maatwerk voor iedereen!

Met Walky Games bieden wij maatwerk aan in ieder opzicht. De basis blijft te allen tijde hetzelfde: een spel/tocht creëren die gespeeld of gelopen wordt via jouw eigen smartphone. Zowel outdoor als indoor. Dit meestal te voet, maar ook andere vervoersmiddelen sluiten we natuurlijk niet uit.

De inrichting van het spel of de tocht wordt volledig op maat gemaakt naar jouw wensen en ingericht op de door jouw gekozen locatie waar ook ter wereld. Dit zonder een limiet aan deelnemers.

Gezien de eindeloze mogelijkheden hierin, kunnen wij dan ook iedere
doelgroep of branche voorzien van een eigentijds spel of een tocht.

Heb je vragen? Check dan eerst de FAQ pagina! Grote kans dat jouw vraag hier al beantwoord wordt.

De volgende voorbeelden zijn maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden die denkbaar zijn:

Visit Halderbergen

Samen met Walky games hebben we een toffe interactieve game ontwikkeld om ons nieuwe toeristische concept ‘de 9 wonderen en parels van Oudenbosch’ op de kaart te zetten. Dat is gelukt, en hoe?!

Met deze interactieve game weten we in Halderberge een nieuwe doelgroep te bereiken. De spelers worden meegenomen op een virtuele ontdekkingsreis langs de 9 wonderen en parels van Oudenbosch. Elk wonder en parel heeft zijn eigen unieke verhaal met een bijpassende opdracht. Met deze interactieve game weten we in Halderberge een nieuwe doelgroep te bereiken. Een mooie combinatie tussen educatie en entertainment. De samenwerking met Walky Games was aangenaam. Als bij ons de inspiratie even op was, kwamen jullie weer met verrassende nieuwe opdrachten voor de game.

Dagje uit Breda

Wij hebben samen met Walky Games al meerdere city-games ontwikkeld voor Dagje uit Breda. We zijn uitermate tevreden over de werkzaamheden die afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. De communicatie, vakkundigheid en flexibiliteit maakt het heel prettig werken met deze partij. We hadden al meerdere city-games ontwikkeld welke allemaal offline gespeeld werden. Door het digitale sausje van Walky Games kunnen we nu meer gasten een activiteit laten spelen, meer toffe tools toevoegen en de activiteiten nog gebruiksvriendelijker maken. Absoluut een aanrader!

Baarle Outdoor

Wat een tof een toegankelijk concept is Walky Games! Wij hebben verschillende spellen op maat laten maken voor op ons eigen terrein. Makkelijk in te stellen en voor onze gasten een groot succes. Van jong tot oud, met je vrienden/collega’s of met het gezin.. écht leuk!

Wapen van Roosendaal

We hadden een idee voor een leuke paastocht voor gezinnen. Iets wat echt bij deze tijd past. Al snel werd het contact met Walky Games gelegd en de afspraak tot vergaderen werd snel gepland. Dit keer niet aan tafel maar al wandelend. Na het velen lachen en toch wel een fikse wandeling was het spel gecreëerd in onze hoofden. Al onze wensen konden we erin kwijt en Walky Games vulde ons goed aan waar onze ervaring en creativiteit stopte.

Cultuur Compaan

Het was een hele prettige en voorspoedige samenwerking met Walky Games. Samen met hen hebben we twee mooie herdenkingsroutes (voor de Nationale Jongerenherdenking Roosendaal 2021) vormgegeven aan de hand van een app. Het is fijn dat Walky Games veel meedenkt en tips en suggesties geeft. Ze zijn flexibel, reageren snel en we zijn heel blij met het eindresultaat. De app zelf werkte goed en gaf géén (technische) problemen. We hebben veel mooie reacties ontvangen van deelnemers aan de herdenkingsroutes. Kortom; meer dan tevreden!

Stichting Carnaval Roosendaal

Het afgelopen jaar hebben we voor het eerst kennis gemaakt met Walky Games. In tijden waar niets mogelijk leek te zijn i.v.m. het COVID-19 virus wisten zij een product op de markt te zetten waardoor een hoop mensen toch even het carnavalsgevoel konden beleven. Een leuk spel door het centrum voor Roosendaal om je kennis over het Tullepetaonse carnaval te testen met onderweg een lekker hapje en een drankje! Wat ons betreft een goede formule voor nu maar zeker ook voor in de toekomst!

Limburgs Uitje

De samenwerking met Walky Games was heel prettig, waarbij voorop staat dat we er beiden iets aan hebben. Walky Games heeft een paar leuke spellen ontwikkeld voor onze locatie!

Gezien het gehele proces maatwerk is, komen wij graag met je in contact. Bijna alles is mogelijk, zolang jullie wensen maar duidelijk zijn en deze te allen tijde voorop staan. Wij nemen je mee in onze ervaringen en creativiteit en kunnen zelfs ook het grafische gedeelte op ons nemen wanneer de wens hiernaar uit gaat.

Maar wat kost dit dan? Ja dat is een goede vraag… Wij stellen voor om samen een bakje koffie te drinken, want ook hierin is van alles mogelijk. Wij zijn ervan overtuigd dat je schrikt van de prijs en dat is niet omdat deze hoog is!

Toch liever een partner worden?

Nog even geen tijd of zin om samen een uniek spel voor jouw organisatie te ontwikkelen? Word dan een échte Walky’s Partner. Onze bestaande spellen worden op jouw locatie ingericht, waardoor ze vanaf jouw gewenste locatie speelbaar zijn. Jouw gasten kunnen met een QR-code op hun smartphone direct het spel spelen vanuit jouw horecazaak, camping of activiteitencentrum. Wel zo gemakkelijk!

CONTACT

Naar boven