fbpx

Maatwerk

Maatwerk voor iedereen!

Met Walky Games bieden wij maatwerk aan in ieder opzicht. De basis blijft ten allen tijden hetzelfde. Een spel of tocht creëren die gespeeld of gelopen wordt via jouw eigen smartphone door middel van een fysieke verplaatsing. Dit meestal te voet maar ook andere vervoersmiddelen sluiten we natuurlijk niet uit.

De inrichting van het spel of de tocht wordt volledig op maat gemaakt naar jouw wensen en ingericht op de door jouw gekozen locatie waar ook ter wereld. Dit zonder een limiet aan deelnemers.

Gezien de eindeloze mogelijkheden hierin kunnen wij dan ook iedere
doelgroep of branche voorzien van een eigentijds spel of tocht.

Heb je vragen? Check dan eerst de FAQ pagina! Grote kans dat jouw vraag hier al beantwoord wordt

De volgende voorbeelden zijn maar een kleine greep uit de velen mogelijkheden die denkbaar zijn:

Wapen van Roosendaal

We hadden een idee voor een leuke paastocht voor gezinnen. Iets wat echt bij deze tijd past. Al snel werd het contact met Walky Games gelegd en de afspraak tot vergaderen werd snel gepland. Dit keer niet aan tafel maar al wandelend. Na het velen lachen en toch wel een fikse wandeling was het spel gecreëerd in onze hoofden. Al onze wensen konden we erin kwijt en Walky Games vulde ons goed aan waar onze ervaring en creativiteit stopte.

Cultuur Compaan

Het was een hele prettige en voorspoedige samenwerking met Walky Games. Samen met hen hebben we twee mooie herdenkingsroutes (voor de Nationale Jongerenherdenking Roosendaal 2021) vormgegeven aan de hand van een app. Het is fijn dat Walky Games veel meedenkt en tips en suggesties geeft. Ze zijn flexibel, reageren snel en we zijn heel blij met het eindresultaat. De app zelf werkte goed en gaf géén (technische) problemen. We hebben veel mooie reacties ontvangen van deelnemers aan de herdenkingsroutes. Kortom; meer dan tevreden!

Stichting Carnaval Roosendaal

Het afgelopen jaar hebben we voor het eerst kennis gemaakt met Walky Games. In tijden waar niets mogelijk leek te zijn i.v.m. het COVID-19 virus wisten zij een product op de markt te zetten waardoor een hoop mensen toch even het carnavalsgevoel konden beleven. Een leuk spel door het centrum voor Roosendaal om je kennis over het Tullepetaonse carnaval te testen met onderweg een lekker hapje en een drankje! Wat ons betreft een goede formule voor nu maar zeker ook voor in de toekomst!

Gezien het gehele proces maatwerk is komen wij graag met je in contact. Bijna alles is mogelijk zolang jullie wensen maar duidelijk zijn en deze ten allen tijden voorop staan. Wij nemen je mee in onze ervaringen en creativiteit en kunnen zelfs ook het grafische gedeelte op ons nemen wanneer de wens hier naar uit gaat.

Maar wat kost dit dan? Ja dat is een goede vraag… wij stellen voor om samen een bakje koffie te drinken, want ook hier is van alles in mogelijk. Wij zijn er van overtuigd dat je schrikt van de prijs en dat is niet omdat deze hoog is!

CONTACT

Naar boven