fbpx

Portfolio

Virtual Adventure Roermond

Virtual Adventure Roermond is een spel op maat voor VVV Hart van Limburg. Laat je betoveren door de geschiedenis van Roermond met leuke interactieve opdrachten. Door de opdrachten te voltooien puzzel, je vanzelf de ‘uil’ van Roermond in elkaar.

Dit spel is zo ontwikkeld dat het zowel de Nederlandse als de vele Duitse toeristen bedient.

De 9 wonderen van Oudenbosch

De 9 wonderen van Oudenbosch is een game en een audiotour in één! Laat je verwonderen tijdens deze leerzame tocht waarin naast de bekende Basiliek nog veel meer pareltjes van deze prachtige stad voorbij zullen komen.

Duik in de geschiedenis van deze eeuwenoude stad, voer de opdrachten goed uit en verzamel zo alle badges om deze tocht tot een goed einde te brengen.

Kraak de Kluis

De topper van Dagje uit Breda hebben wij voor hen gedigitaliseerd. Een prachtig spel door de binnenstad van Breda. Starten binnen aan tafel om vervolgens de stad te ontdekken. Met als doel de kluis te kraken!

Dit spel is een schoolvoorbeeld voor alle spellen. Een waanzinnige combinatie van fysieke items en een knap staaltje techniek. Dit blijkt ook wel aan de 3000 spelers in 1 jaar tijd!

 

Escape Game

Je staat aan de start van een waar avontuur. Een reis rond de wereld in 80 dagen, gebaseerd op het boek van Jules Verne. Ontsnap in 90 minuten uit deze reis vol met lastige opdrachten! Lukt het jullie? Dan kunnen jullie de “Wij zijn bevrijd” foto maken als leuke herinnering.

Een escaperoom, maar dan buiten! Zonder een goede samenwerking onmogelijk om uit te breken.

ONE HUNDRED

Tijdens dit competitieve spel dien je met jouw groep exact 100 punten te scoren door het juist beantwoorden van vragen. Dit lijkt simpel, maar… let op de tijd, want er zijn uiteraard ook maar 100 minuten om de winnaar van het spel te worden!

Tussentijds je route en tactiek aanpassen door de uiteenlopende opdrachten en vervelende boobytraps is zeker noodzakelijk om met jouw team winnaar van dit spel te worden.

De Bokkenrijders

De Bokkenrijders… Wie kent ze niet?!

Vandalen, stropers, dieven… enig goed woord is er niet over te melden. In dit geval viel het best mee! Op de fiets als bokkenrijders door de stad tijdens een bokbierfestival. Klinkt best goed toch?

Voor Bettie Akkum Aai ontwierpen we dit themaspel voor hun jaarlijks uitje. Leuke fysieke en digitale opdrachten waarbij het veroveren van verschillende schatten en elkaars bokbier centraal stond. Een middagvullend programma dat ze volledig zelf aandroegen.

Kunnen jullie dit digitaliseren…? Maar natuurlijk!

Get the Picture

Het inmiddels vierde spel voor onze vrienden van Dagje uit Breda.

Gewapend met de koffer (vol met fysieke spelelementen) van Jay gaan jullie op pad en ontdekken jullie zijn reis door Breda. Weten jullie de foto’s te ontrafelen en de eindcode te kraken? Dan win jij het spel!

Mocht het nog niet moeilijk genoeg zijn… Je kompas-skills worden ook nog even op de proef gesteld, maar hij wijst je zeker de weg naar succes.

Babyshower

Heb je weer een babyshower te organiseren? Wat gaan we doen? Weer piemels kleien en babyhapjes proeven?

Geef er eens een verrassende twist aan! Met deze interactieve game vol met muziek en van alles over baby’s, kom je erachter of jullie vakbekwaam zijn om vader en moeder te worden. Dit spel passen we graag aan met leuke weetjes en afbeeldingen van jouw eigen groep.

Dus weg met dat saaie gedoe en maak je klaar voor een échte babyshower!

De Jacht

Het lot heeft bepaald… jij bent een boef en de rest van je team ook! Snel wegwezen, want de politie zit je op de hielen om je te grazen te nemen.

Een waar kat-en-muisspel. Niet de 2.0 versie, maar noem het gerust de 5.0 versie. De flitsende opdrachten geven je de nodige stress. Waar zijn ze nou gebleven?! Ik zie ze! Snel dit steegje in dan raken we ze vast kwijt…

Foute Vrienden

Niets is leuker dan met een groep vrienden de meest krankzinnige opdrachten doen. In dit spel, speciaal ontworpen voor Dagje uit Breda, verwerkten we maar liefst 44 opdrachten die vastgelegd moesten worden door middel van foto’s en video’s. Zo heb je gelijk genoeg herinneringen aan deze te gekke dag!

Van een kleine neushaar trekken tot piercings in je oren laten zetten… Van een scene naspelen uit je lievelingsfilm tot naakt in de haven jumpen.

Zo gek heb je het nog nooit gezien!

Verhuisspel

We gaan met de complete MAVO afdeling van onze school verhuizen… Help! Hoe krijgen wij de leerlingen van A naar B op een ludieke manier? Door middel van een interactief spel natuurlijk.

Maar liefst 400 studenten deden ineens mee met dit interactieve spel dat eindigde in het nieuwe schoolgebouw. De docenten werden opgeofferd voor de leuke en gekke opdrachten waarin zij talloze keren verschenen op grappige en lachwekkende foto’s. Tijdens het spel hebben we alle leerlingen, zonder dat zij het door hadden, ook geïnformeerd over het ontstaan van de school en het nieuwe gebouw. Nog leerzaam ook!

Schoolintroductie

Voor alle vierdejaars van het Norbertus Gertrudis Lyceum hebben wij voor hun introductieactiviteiten een competitief spel ontwikkelt vol met informatie over Roosendaal en de school.

De uiteenlopende opdrachten werden geplaatst in de autovrije-binnenstad van Roosendaal, waar vervolgens de leerlingen zelfstandig doorheen gingen. Een groot succes met leerlingen die lachten van oor tot oor. Eindelijk de telefoon zinvol voor school gebruiken!

 

Nationale Jongerenherdenking

In opdracht van Cultuur Compaan Roosendaal hebben we een tweetal spellen én tochten opgeleverd langs de monumenten die het verhaal vertellen van de Roosendaalse bevrijding.

Een informatieve wandelroute vol met kunstwerken en ingesproken verhalen die de monumenten ter plaatse ondersteunen. Naast de informatieve route hebben we rondom dezelfde monumenten een Escaperoute gemaakt. Een escaperoom, maar dan fysiek in de buitenlucht.

Vitaliteitstocht

Voor Stichting Groenhuysen ontwierpen we een ware vitaliteitstocht vanuit drie verschillende locaties. Een 5 km lange wandeltocht met allerlei leuke digitale en fysieke opdrachten. Elkaar en de omgeving ontdekken op een sportieve manier was het doel.

Even niet binnen moeten zorgen, maar zelf op een interactieve manier ontzorgd worden in de buitenlucht.

Tullepetaonse Zeultocht

Een ware strijd om neutbonnen waarin alle elementen van de Roosendaalse carnaval naar voren komen. De muziek, op de foto met het drietal, Bergse krabben die je een loer draaien, feitjes van vroeger en nu, superpower bij de Tullepetaon voor extra neutbonnen en alles gebaseerd op het getal 11.

Te spelen via verschillende kroegen, waarbij er een complete ranglijst geformeerd wordt en de nummers 1 voorzien worden van waanzinnige prijzen.

Wapen Paastocht

Voor café het Wapen van Roosendaal ontwierpen we de Wapen Paastocht voor de allerkleinsten.

Samen met het gezin op zoek naar paaseieren in de omgeving. Gelukkig was er hulp van de paashaas voor het vinden van de drie onzichtbare gouden eieren! Hij helpt je overigens niet zomaar. Pas na het voltooien van de extreem leuke en gekke opdrachten schiet hij je te hulp!

Na afloop met het gezin heerlijk lunchen bij het Wapen maakt het Paasfeest pas écht compleet.

Robin Hood

Steel van de rijken en geef aan de armen… Dit staat centraal in het Robin Hood spel voor familiecamping De Posthoorn!

Na het veroveren van de schat van de koning ga je op zoek naar de arme boeren. Maar pas op! Voor je het weet, word je gepakt door de ridders. Lukt het je om de ridders te omzeilen óf zelfs hun moeilijke opdrachten te voltooien? Dan verdien je extra muntstukken.

Alle overgebleven muntstukken worden omgezet in heerlijke chocolademunten bij terugkomst en gegeven aan de kleine Robin Hoodjes.

Jachtseizoen

Weg, weg, weg… Daar gaan ze, de boeven! Nog even wachten en de politie zit ze op hielen.

In welk team zit jij? Maar weet je als boef dan ook uit handen te blijven van de politie? O nee, de plattegrond verdwijnt! Wat nu? Zo snel mogelijk de opdrachten juist doen en zorgen dat we de tegenpartij weer kunnen zien.

Jachtseizoen ontwierpen we speciaal voor het kersverse bedrijf Flame Events.

Walky’s Wereldreis

Walky heeft zijn koffer al ingepakt, jullie ook? Ga samen met Walky op wereldreis en ontdek de wereld. Laat je meeslepen in de avonturen die je samen met Walky gaat beleven.

Ontdek de vijf continenten met hun verschillende culturen. Je gaat onder andere op de foto met de bekendste toeristische trekpleisters en uiteindelijk verzamel je een paspoort vol met landstempels.

CONTACT

Naar boven