fbpx

Informaosie

Informaosie Tulllepetaonse Zeultocht 2022

Zijn jullie klaar om de strijd weer aan te gaan tegen jullie mede-Tullepetaone? Bekijk hieronder de informatie en speel mee. Bekijk ook de video onderaan de pagina en kom alvast lekker in de sfeer.

 

Algemeen

Kom alvast goed in de carnavalsstemming in het weekend voorafgaand aan de carnaval. De Tulleptaonse Zeultocht kan gespeeld worden via onderstaande horeca op zaterdag 19 en zondag 20 februari 2022.

Afhankelijk van de ontwikkelingen komt er ook een moment tijdens de carnavalsperiode. We richten daarmee op de ‘Leutmart’. Deze is op maandag 28 februari 2022. Helaas is dit tot op heden nog onzeker en meer informatie volgt dan ook op een later moment.

De verkoopprijzen bij de aangesloten horeca is €33,00 per team van 2 personen. Zij kleden het spel op eigen inzicht aan met hun producten/diensten. Diverse opties zijn er los bij te bestellen om je uitje compleet te maken.

Je speelt het spel in tweetallen, samen één team! Voor gezinnen met kleinere kinderen is het natuurlijk mogelijk om samen op pad te gaan.

Scoor jij met jouw team de meeste ‘Neutbonnen’? Dan win je het spel! Vanuit Walky Games voorzien we in leuke prijzen en deze worden nadien uitgereikt. De prijzen zijn samengesteld door Stichting Carnaval Roosendaal en de hoofdprijs (een uniek Tullepetaons bord) is gesponsord door Stroop Advies. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een gaaf ‘Pinneke’.

 

Bruin Café JaxX (JAKKES) – arrangement

Om lekker warm te blijven tijdens het spel krijgt iedere deelnemer een warme Schrobbeler in een to-go beker mee. Daarnaast maak je automatisch kans op een high-arrangement voor 2 personen, diverse bierpakketten en 75cl bierflessen met hun eigen loterij. Deze prijzen worden nadien bekend gemaakt via Bruin Café JaxX.

Tijden:

Reguliere openingstijden Bruin Café JaxX. Ook na 20 februari nog te spelen via hen.

Reserveren:

Niet nodig.

Kosten:

€33,00 per team van 2 personen incl. 2 pinnekes.

Extra opties:

Komt spoedig online.

Website:

Bruin Café JaxX

 

Wapen van Roosendaal – arrangement

Jouw Zeultocht starten bij ’t Waope. Ook dit jaar gaan we weer zeulen door de binnenstad in samenwerking met Walky Games. Hieronder onze mogelijkheden en prijzen.

Tijden:

Het gehele weekend (19 en 20 feb.) van 10.00 – 21.00 kun je starten.

Reserveren:

Gelieve te reserveren via het volgende nummer, 06-22529321. Gebruik van aanvullende opties? Geef dit gelijk door met je reservering.

Kosten:

€33,00 per team van 2 personen incl. 2 pinnekes.

Extra opties:

Bij ’t Waope is het mogelijk om het arrangement uit te breiden met de volgende opties. Geef dit in je reservering door!

1) Lunchen met een twaalf uurtje voor €10,00 per persoon (excl. drank)

2) Nadien lekker borrelen met jouw groep? Laat ’t Waope dit weten en zij regelen een tafel voor jouw gezelschap

3) Bang dat je onderweg honger en/of dorst krijgt? Voor €20,00 krijg je een tasje vol blikjes speciaalbier mee en voor €5,00 een portie “Henri’s ballen”

Website:

Wapen van Roosendaal

CONTACT

Naar boven